Από την αρχαιότητα το πρόβειο γιαούρτι είναι συνδεδεμένο με την μακροζωία  και την ευεξία. Έχει περισσότερες πρωτεΐνες και λευκώματα από το αγελαδινό γιαούρτι, είναι πλούσια πηγή ασβεστίου (σημαντικό για την οστεοπόρωση) και αποτελεί ένα από τα ασφαλέστερα τρόφιμα καθώς το όξινο Ph του δεν ευνοεί την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών.  Αυτό όπως που το καθιστά πραγματικά αναντικατάστατη τροφή είναι η φυσική ζύμωση που το εφοδιάζει με ένζυμα (ΒΑΚΙΛΟΙ), στοιχεία απαραίτητα για την απροβλημάτιστη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.
Εκτός όμως από το γιαούρτι, η ΣΤΑΝΗ παράγει και ρυζόγαλα, κρέμες, λουκουμάδες και γλυκά και κρατιέται ψηλά στην προτίμηση του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από τα 1600 γαλακτοπωλεία που λειτουργούσαν στην Αττική τις δεκαετίες 1960-1970 η ΣΤΑΝΗ είναι σχεδόν το μοναδικό που επιβιώνει έως και σήμερα.
Το μυστικό της μακροημέρευσης της επιχείρησης ένας συνδυασμός παραγόντων :

  • Πρώτες ύλες απευθείας από μικρούς παραγωγούς που δείχνουν αγάπη για την δουλειά τους και αποφεύγουν τις εύκολες λύσεις που θα μπορούσαν να μεγαλώσουν την παραγωγή αλλά να υποβαθμίσουν την ποιότητα της.
  • Προσωπική επαφή μαζί τους για την αντιμετώπιση του κάθε προβλήματος εν τη γένεση του.
  • Προσκόλληση στην ποιότητα και την φρεσκάδα των προϊόντων αποκλείοντας κάθε συμβιβασμό προς χάριν της ευκολίας
  • Παραδοσιακές συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά.
  • Δείχνοντας εκτίμηση στο πρόσωπο του πελάτη, αναγνωρίζοντας την αξία του κάθε χρηματικού ποσού που αποφασίζει να ξοδέψει στο κατάστημα μας, επιδιώκουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αναλογία προϊόντος / τιμής.
Τα προιόντα μας...
Μ. Κοτοπούλη 10, Ομόνοια
Τηλ: 210  52.33.637,  210  52.27.451
e-mail: stani@stani1931.gr
Πρόβειο παραδοσιακό γιαούρτη με μέλι και καρύδια.
Παραδοσιακοί λουκουμάδες με μέλι και κανέλα.
Κρέμα
Ριζόγαλο
Γαλακτομπούρεκο
Καταίφι
Μπακλαβάς
Πάστα αμυγδάλου
Πάστα σοκολατίνα
Πάστα ποντικάκι
Πάστα ανάμικτη
Χωριάτικη τυρόπιτα
Ανθόγαλο με μέλι
Γαλακτοκομικά Προιόντα
Παραδοσιακά Γλυκά
Πάστες
Μιλφέι
Πίτες
Χωριάτικη σπανακόπιτα
Μπουγάτσα
Βούτυρο με μέλι
Τυρόπιτα κουρού
Ραβανί
Καρυδόπιτα